Kimlik Avı Araç Çubuğu nedir?



Kimlik Avı türüdür dolandırıcılık öncelikle üzerinden yapılan e-posta tür sosyal güvenlik numarası gibi - Hedef kişisel bilgileri ifşa etmek sokulmuş olduğu, SMS (Kısa Mesaj Servisi) mesajları, ve web siteleri, kredi kartı numaraları ve kullanıcı adları ve şifreleri - hangi Dolandırıcı kimlik hırsızlığı ve / veya kazanç için kullanmayı amaçlamaktadır . Kimlik avı saldırılarını önlemeye yönelik girişimler, spam e-postalarının tanımlanması , şüpheli görünen bağlantıların işkur doğum parasıdevre dışı bırakılması, e-postalardaki eklerin engellenmesi ve İnternet'te bilinen kimlik avı sitelerinin engellenmesi gibi çeşitli yollarla gerçekleştirilir ve web siteleriyle ilgili uyarılar ve barındırıcı bilgiler sağlamaz. Görünüşe göre, kullanıcıların takdire göre hareket etmelerine izin veriyorlar. Anti-Phishingphishing saldırılarını engellemeye ve engellemeye yönelik çeşitli uygulamaları tanımlamak için kullanılan bir sıfattır. Örneğin, kimlik avı filtresi ve kimlik avı yapmayan araç çubuğu gibi bileşiklerde, kimlik avı dolandırıcılığını önlemeye yardımcı olan iki cihaz kullanılabilir .
Kimlik avı dolandırıcılığının büyük çoğunluğu bir e-posta ile saldırıya uğruyor olsa da, çoğu zaman hedefi sahte bir web sitesine yönlendirmeye çalışırlar - meşru bir web sitesine benzeyen, ancak hedefin bilgilerini toplamak için ayarlanmış bir web sitesi. Kimlik avı yapmayan bir araç çubuğu , kullanıcıları şüpheli sitelere engellemek veya uyarmak için bir web tarayıcısıyla birlikte çalışır . Tarayıcıya özgü olan ve tarayıcı araç çubuğunun öğeleriyle entegre edilmiş tarayıcı ekranının üst kısmına doğru görünen eklentileri içerir.
Kimlik avı yapma araç çubuğunun çalışmasının birkaç yolu vardır. Bu, bilinen phishing sitelerinin sürekli güncellenen bir listesine bağlı olabilir. URL, yasal sitelere benzerlik açısından analiz edebilir. Bu, genellikle satıcıların kullandığı, ticari adları ve olası yazım hatalarını kullanarak alan adı kaydeden bir numaradır. Ayrıca, site tescil ettirenini kontrol edebilir.
Bir kimlik avı araç çubuğu bir veya daha fazla şekilde çalışabilir. Kullanıcı, şüpheli bir siteye gitmeyi denediğinde bir pop-up uyarı iletişim kutusu işkur kredi başvurususağlayabilir. Bazı kimlik avı araç çubukları, sitenin alan adını genişletmek için adım atmakta ve kullanıcı için sahte ve değişiklikler daha dikkat çekmektedir. Diğer özellikler arasında bir kimlik avı koruması araç çubuğu, web sitesi risk derecelerini, sitenin barındırıldığı ülkenin adını yayınlamayı ve kullanıcıyı şifre gönderimi için SSL (Güvenli Yuva Katmanı) şifrelemesini kullanmayan bir siteye bildirmeyi içerebilir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Soket Programlama Nedir?

Program Sayacı Nedir?

Vahşi Batı nedir?