Klavye bilek istirahati nedir?



Bir klavye bileği desteği, yazma molaları sırasında bileklere ve kollara destek sağlamak için tasarlanmış bir cihazdır. Teorik olarak, bir klavyenin bilek gerginliğini kullanmak, tekrarlayan stres yaralanmaları ve ilgili durumları geliştirme riskini azaltır, bununla birlikte, bilek desteğinin uygun şekilde kullanılması önemlidir. Bazı klavye tepsileri yerleşik bilek destekleriyle birlikte gelir ve bu aksesuarı bağımsız bir ürün olarak satın almak daişkur doğum parası mümkündür. Klavyeler için bilek desteklerine ek olarak, ergonomi aksesuar firmaları da fare bilek desteği üretiyor.
Tipik olarak, bir klavye bileziği bir firma ile doldurulur, ancak jel gibi bir malzeme verir. İdeal olarak, keskin kenarların kullanıcının bileklerine ve avuçlarına baskı yapmaması için yuvarlatılmış kenarları vardır ve bilek desteği klavyeyle aynı yükseklikte olup, kullanıcının kendi alanını uzatmaması için sığ bir derinliğe sahiptir. bilek dinlenmesini klavyeye uzatmak için vücuttan dışarı kollar. Paylaşılan bir masada, el bileği dinlenmesi sağlık nedenleriyle dezenfekte edilmesi kolay bir malzeme ile kaplanabilir.
El bileği aslında bir kişi yazmıyorsa ve el bileğinin avuç içi ve topuğu için kullanıldığında kullanılmalıdır. Yazarken, insanlar ellerini klavyenin üstünde, parmaklar aşağıya doğru çekmelidir. Ellerin yukarıda olması, klavyedeki uzaktan işlev tuşlarına daha kolay ulaşılmasını sağlar. Bilekleri ile yazarak insanların katalog tanıtımlarına rağmen, klavyenin bilek sırtına sıkıca dikilmiş, bu kullanım önerilmemektedir.
Bir klavye bileği desteği kullanmak, birisinin ellerini klavyenin üzerinde tutmasına yardımcı olabilir, çünkü geri kalanı bilekleri yukarı kaldıracak bir işaret sağlar. Bir yazım molası sırasında, ellerin geriye doğru kaymasına izin verilebilir, böylece avuç içi topuğu klavye bileziği üzerinde oturur ve bir mola verirken ergonomik bir ses elde edilir. Ne zaman daktilo sürdürmeye hazır olduğunu eller bilek kalanından kaldırdı ve yazma için doğru konumda yerleştirilebilir.
Bu klavye aksesuarı, diğer ergonomik işkur kredi başvurusudostu önlemlerle birleştirilmelidir. Klavyenin doğru yükseklikte olduğundan ve kullanıcı ile monitör arasındaki mesafenin uygun olduğundan emin olmak önemlidir. Aydınlatma, oturma düzeni ve benzerleri için küçük ayarlamalar yapmak aynı zamanda büyük bir konfor farkı yaratabilir. Bir iş istasyonundaki ergonomik yönergeleri takiben , tekrarlayan stres yaralanmaları büyük ölçüde azaltılabilir ve insanların iş yerinde daha rahat hissetmelerini sağlayabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Soket Programlama Nedir?

Program Sayacı Nedir?

Vahşi Batı nedir?