Streaming Media Hosting Nedir?



Word hosting genellikle web hosting fikirleri getirir: kişisel ve e-ticaret web siteleri için sunucu alanı ve destek sağlayan işletmeler. Diğer alanlarda odaklanmış hizmetler sunan barındırma hizmetleri de mevcuttur. Bu türden odaklanmış hizmetlerden biri, kredi kartı başvurusu Worldmedya barındırma akışını sağlamaktır .
Medya akışının yapılmasının iki ana yolu vardır. Tek yol serbest. YouTube, Vimeo ve benzeri siteler, öncelikle kullanıcı tarafından oluşturulmuş medyayı barındıran ve akışa alan uluslararası video paylaşım siteleridir. YouTube MPEG -4 dosyalarını barındırır ; Vimeo, High Definition dahil olmak üzere her türlü video dosyasını kabul eder. Yayınlar arasında televizyon ve film klipleri, orijinal videolar, nasıl yapılır kılavuzları ve video blogları bulunur. Bazı materyaller medya kuruluşları tarafından yayınlanır, ancak çoğu bir hesap için kayıt olmuş kişiler tarafından sağlanır. Örneğin, YouTube'daki hizmet şartları, telif hakkı ihlali yapan veya hakaret içeren materyal, pornografi veya suç faaliyetlerini teşvik eden herhangi bir şey içeren videolar yüklemeyi yasaklar .
Ücretsiz akışlı medya sitelerinde multimedya dosyaları gönderen kullanıcılar, web sitelerine bağlantı verebilir, sunucularındaki yerlerden tasarruf edebilir ve web barındırma paketlerinde para biriktirebilirler. Materyalleri, web sitelerinde veya bloglarında tek başlarına yapacaklarından daha fazla kitle elde edebilirler. 2008'de, demokrasiyi somutlaştırmak ve teşvik etmek için YouTube'a bir George Foster Peabody Ödülü verildi.
Ticari akış ortamı barındırma gereksinimi duyanlar için Vimeo, depolama alanını, dosya boyutunu ve dosya kalitesini artıran ve reklamları kaldıran, ancak artık ücretsiz olmayan Vimeo plus'a yükseltme olanağı sunar. Adobe® Flash®, Windows Media®, cepten kredi kartı başvurusuQuickTime®, Real Networks® dahil olmak üzere kullanıcıların çalışmayı tercih ettiği çok çeşitli multimedya türlerinde kurumsal hosting planları ve uzmanlığı bulunan şirketler var. Akış medyası barındırma şirketlerinin, canlı akışta, gerçek zamanlı olarak yayınların yayınlandığı hizmetler, dijital varlıklarınızı korumak için dijital kodlama hizmetleri, dijital haklar yönetimi ( DRM ) ve Streaming Faith gibi belirli türdeki olayların akması için özel ihtiyaçlar da olabilir. İzleyicilere hangi dini hizmetlerin sunulduğu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Soket Programlama Nedir?

Program Sayacı Nedir?

Vahşi Batı nedir?