Twitter Uygulaması Nedir?



Twitter aracı veya Twitter eklentisi olarak da bilinen bir Twitter uygulaması (app), Twitter sosyal ağ web sitesini tamamlamak için tasarlanmış bir entegre programlama komut dosyasına sahip bir web sitesidir. Özellikle, Twitter uygulamaları Twitter kullanıcılarına Twitter akışlarını daha iyi izlemek, takipçilerini yönetmek, tweet'lere cevap vermek ve kredi kartı başvurusu Worlddiğer işlevleri gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları araçları sağlar. Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce Twitter uygulaması var.
Birkaç yüz uygulama multimedya ile ilgilidir. Twitter, resimleri, videoları veya şarkıları doğal olarak desteklemez, ancak bir kullanıcı bu içeriği gönderebilecekleri bir Twitter uygulamasıyla. Bu uygulamalar, kullanıcıların uygulamanın ana sayfasına multimedya içeriği yüklemesine olanak tanır. Bunun ardından, uygulama içeriği otomatik olarak kullanıcının Twitter özet akışına gönderir.
Twitter uygulamasının bir diğer popüler türü, Twitter eğilimlerini, son derece popüler olan konuları izleyen bir uygulamadır. Twitter, arama sayfasında trend konuları ve karma etiketleri listeler, ancak daha kapsamlı bir analizle ilgilenen kişiler verileri görsel olarak görüntülemek için Twitter uygulamalarını kullanabilir. Kullanıcıların eğilimleri anahtar kelimelerle yazarak, eğilimleri popülariteye göre sıralayarak ve bunları en çok paylaşılan web sitesi adresleri ile daraltarak aramalarına olanak tanıyan araçlar da vardır.
Twitter bir sosyal ağ olduğundan , birçok insan onu yeni arkadaşlar ediniyor. Maalesef Twitter, benzer ilgi alanlarına sahip veya aynı coğrafi bölgedeki kişileri bulmanın kolay bir yolunu sunmuyor. Ancak bir Twitter uygulamasıyla, bir kullanıcı kendi Twitterprofilini oluşturabilir, bir dizin gönderebilir ve ardından bu dizini benzer kişilerde arayabilir. Bu tür Twitteraraçları , kullanıcıların profesyonel uzmanlık alanlarına göre insanları bulmalarına da olanak tanır.
En çok kullanılan Twitter uygulamaları, kullanıcıların takipçileri izlemesine ve izlemesine izin veren uygulamalardır. İş kullanıcıları, yeni takipçileri takip etmek, takipçilerin neler yaptığını takip etmek, takipçilerini popülerliklerine göre değerlendirmek ve cepten kredi kartı başvurusuhatta birçok yeni takipçiyi bir kerede davet etmek için böyle bir Twitter uygulamasını kullanabilir. Bu uygulamaların yararı, bir kullanıcıya, takipçilerinin davranışlarına içsel bir bakış sunabilmeleridir.
Başka bir Twitter uygulaması, bir güç kullanıcı uygulamasıdır. Bu aslında tüm önceki fonksiyonları tek bir arayüze birleştiren bir uygulamadır. Bu tür uygulamalar kullanıcıları ve trendleri izleyebilir, multimedya dosyalarını gönderebilir ve dizin profilleri oluşturabilir. Güç uygulamaları, iş kullanıcılarının ve ünlülerin birden fazla Twitter hesabını tek seferde yönetmesine de olanak tanır. Bu uygulamaların birçoğu artık mobil cihazlar dahil olmak üzere birden çok işletim platformu için kullanılabilir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Soket Programlama Nedir?

Program Sayacı Nedir?

Vahşi Batı nedir?